• Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös KépviseletTársasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös KépviseletTársasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet

Adatvédelem

Adatvédelemmel kapcsolatban az alábbi Adatvédelmi tájékoztató szövegre való kattintással olvashatja hogyan kezelem adatait. Sütiket a honlap nem használ, mert nem követem, hogy Ön milyen oldalakat látogat meg a honlapomon. Ilyen adatokat semmilyen formában nem használok fel, mert a honlapom információ közlésre, a Társasházban élők mindennapjainak megkönnyítésének érdekében jött létre.

Kérdés esetén, kérem keressen meg írásban az info@tarsashaza.hu e-mail címen  – kattintson ide –

Adatvédelmi tájékoztató

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

Comments are closed.

  • Társasházi Közös Képviselő

      Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet
    A Békés Otthon Közös Képviselet fő szolgáltatásai: Társasházi Közös Képviselet, Társasház kezelés Budapest egész területén. Közös Képviselet és Társasházkezelés témában Tanácsadási szolgáltatásunk elérhető az ország egész területén. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha gondja van a Közös képviselőjével vagy magas a közös költsége hívjon a - 06-30-439-2124-es telefonszámon, vagy írjon az info@tarsashaza.hu e-mail címre, illetve kérjen segítséget ide kattintva.