• Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös KépviseletTársasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös KépviseletTársasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet

Áraink – Társasházkezelés


Többen nem tudják, hogy a Közös Képviselet és a Társasházkezelés nem ugyanaz a tevékenység. A Közös Képviselő képviseleti jogkört lát el, a Társasházkezelő pedig ingatlankezelést végez.

Mit is csinál pontosan egy  Társasházkezelő?

Társasházkezelés, Közös Képviselet - Békés Otthon Közös KépviseletA Társasházkezelés nem más mint magának a Társasháznak az ingatlankezelői tevékenysége. Ezen feladatokon belül a  Társasházkezelő foglalkozik az ingatlan fenntartásával, gazdálkodásával és a közös tulajdonú épületrészek hasznosításával. Ehhez a tevékenységhez minden esetben szükséges OKJ-s államilag elismert szakképesítés és hatósági engedély. Feladatai ellátását a Társasházi Törvény és a Polgári Törvénykönyv szabályozza. A Társasházkezelő tehát nem képviseli a Társasházat, nem ír ki közgyűlést, nem szedi be a közös költséget, nem hajtja be a közös költség tartozást és nem tagja az intéző bizottságnak. A Társasházkezelés nem más mint ingatlankezelési tevékenység.

Ahhoz, hogy egy társasházkezelő ezt a tevékenységet végezze szerepelnie kell a székhelye szerinti Önkormányzat ingatlankezelői nyilvántartásában. Mielőtt Társasházkezelőt választ ellenőrizze le, hogy szerepel-e az ingatlankezelői nyilvántartásban. Budapesti jelöltek esetében ezt itt teheti meg.  Amennyiben nem budapesti Társasházkezelőt szeretne leellenőrizni, abban az esetben a kormányhivatal weboldalára kattintva a megfelelő megyét kiválasztva ellenőrizheti le, hogy az akit meg kívánnak bízni  Társasházkezelés tevékenységével rendelkezik-e az ehhez szükséges engedélyekkel.

 GOLD CSOMAG – Társasházkezelés  

br.2.500 – 3.500  Ft/ albetét/hó – min. 2. hónapos szerződéssel

 • Társasházkezelés,Közös Képviselet - Békés Otthon Közös KépviseletA társasház adottságainak ismeretében – gazdasági elemzés alapján – ajánlatot készítünk az épület  műszaki állapotáról és javaslatot teszünk az épület állagának megóvására.
 • A tulajdonosokkal vagy azok képviselőjével – közös képviselő – kötött megbízási szerződés szerint szervezzük az üzemeltetési és karbantartási feladatokat, irányítjuk és ellenőrizzük a tervezett felújításokat.
 • A megbízási szerződés alapján javaslatokat dolgozunk ki a Társasház gazdálkodására és a közös tulajdonú épületrészek hasznosítására.
DIAMOND CSOMAG – Társasházkezelés Társasházkezelés,Közös Képviselet - Békés Otthon Közös Képviselet

br. 3.500 -4.500 Ft / albetét / hó – min.4 hónapos szerződéssel

 • A Szerződéskötést követően 30 napon belül felmérjük a Társasház műszaki állapotát díjmentesen. *
 • A műszaki felmérést követően elkészítjük a Társasház rövid és Közép Távú kezelési tervét.
 • Hasznosítási javaslatot teszünk a Társasház közös területeinek bérbeadására, illetve egyéb bevételt termelő lehetőségekre.
 • A tervezett felújításkor folyamatosan – hetente többször – ellenőrizzük és szükség esetén irányítjuk az alvállalkozó munkáját, ezt dokumentáljuk is.
 • A felújításkor havonta 1-szer – igény esetén kéthetente, vagy hetente – tájékoztatjuk a Tulajdonosokat az elvégzett munka minőségéről és üteméről.
 • Az alvállalkozó nem szerződés szerinti teljesítése esetén a Felettes hatóság és – külön díjazás fejében – Jogász  bevonásával érvényesítjük a Társasház jogos érdekeit.

*/ Igény esetén külön díjazás fejében egy külső műszaki szakértő bevonásával. /

  EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK 
 • Épület fenntartására vonatkozó javaslat elkészítése.Társasházkezelés,Közös Képviselet - Békés Otthon Közös Képviselet
 • Társasház gazdálkodásának átvizsgálása, javaslat a gazdaságosabbá tételére.
 • Közös tulajdonú épületrészek hasznosítására vonatkozóan javaslatot teszünk.
 • Társasház műszaki állapotának felmérése.
 • Tervezett felújításkor alvállalkozó ellenőrzése,
 • Alvállalkozó ellenőrzésének dokumentálása.
 • Tulajdonosok tájékoztatása a felújítás állásáról kéthetente e-mailen.

Áraink tájékoztató jellegűek, amit a  Magyar  Társasházi viszonyok figyelembevételével alakítottunk ki átlagosan 35-40 albetétre. Ettől eltérő esetben kérje egyedi, az Ön igényeire szabott árajánlatunkat az info@tarsashaza.hu – e-mail címre írt levélben. Ha Ön szeretné, hogy egyszerre lássuk el a Közös képviselet és Társasházkezelés feladatkörét, akkor írásban jelezze felénk elvárásait és kialakítunk Önnek egy egyedi kombinált szolgáltatást tartalmazó csomagot kifejezetten az Ön igényeire szabott árakkal.

Egyedi árajánlatunkat ide kattintva kérheti.

Szolgáltatási díjaink tartalmazzák az Áfát.

Társasházkezelés,Közös Képviselet - Békés Otthon Közös Képviselet

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2015-2019

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

 • Társasházi Közös Képviselő

    Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet
  A Békés Otthon Közös Képviselet fő szolgáltatásai: Társasházi Közös Képviselet, Társasház kezelés Budapest egész területén. Közös Képviselet és Társasházkezelés témában Tanácsadási szolgáltatásunk elérhető az ország egész területén. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha gondja van a Közös képviselőjével vagy magas a közös költsége hívjon a - 06-30-439-2124-es telefonszámon, vagy írjon az info@tarsashaza.hu e-mail címre, illetve kérjen segítséget ide kattintva.