• Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös KépviseletTársasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös KépviseletTársasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet

Áraink – Társasházi Tanácsadás

Társasházi Tanácsadás - Békés Otthon Közös KépviseletA Békés Otthon Közös Képviselet, Közös Képviselet ellátását, Társasházkezelést és Társasházi tanácsadás végez Budapest egész területén.  A Társasházi tanácsadás az ország egész is területén elérhető. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Tevékenységünket a tulajdonosok érdekeinek érvényesítésével végezzük, figyelünk arra, hogy otthonaikban biztonságban érezzék magukat, ezért megegyezésre törekszünk a közös költséggel tartózókkal és folyamatosan ellenőrizzük a társasház műszaki állapotát. Keressük a Társasház számára elérhető Önkormányzati, Fővárosi, Állami pályázatokat. Társasházi Tanácsadás tulajdonosoknak a Békés Otthon Közös Képviselet Tanácsadójától személyesen, telefonon – 06-30-439-2124 –  és e-mailen – info@tarsashaza.hu. 

Miben kérheti segítségünket? Minden olyan problémában ami előfordulhat a Társasház életében és a Közös Képviseleti vagy a Társasházkezelői tevékenységhez kapcsolódik.

Ilyenek lehetnek:

Társasházi Tanácsadás minden témában. Tanácsadásunkat eseti jelleggel, projekt alapon, illetve havidíjas szolgáltatás keretein belül az adott feladat ismeretében nyújtjuk. Az ÁLTALUNK KEZELT TÁRSASHÁZAK részére tanácsadási szolgáltatásunk DÍJMENTES. Szolgáltatási díjunk NEM AZ ÁLTALUNK KEZELT TÁRSASHÁZAK tekintetében  br.15.000 Ft/ óra.  Írjon nekünk most – kattintson ide – és munkanapokon 24 órán belül válaszolunk levelére.

5 fontos kérdés amire érdemes odafigyelni amikor Közös Képviselőt választ.

  1. A jelölt rendelkezik-e OKJ-s szakmai Bizonyítvánnyal?
  2. A jelöltnek van-e hatósági engedélye  a Közös Képviselői feladatok ellátására? /A hatósági engedély meglétét az ingatlankezelői nyilvántartásban ide kattintva ellenőrizheti./
  3. Milyen áron végzi a Közös Képviseleti feladatok ellátását?
  4. Mit nyújt a Közös Képviselő a szolgáltatási díj fejében?
  5. Vállal-e garanciát az általa végezendő szolgáltatásokra?

Mielőtt Dönt a Közös Képviselő személyéről fontoljon tegye fel az alábbi kérdéseket:

Mi a Drága?

Tegye fel a kérdést magának, hogy lenne-e Ön saját Társasházában Közös Képviselő?

Ha azt mondja, hogy nincs az a pénz, hogy Ön Közös Képviselő legyen…Társasházi Tanácsadás - Békés Otthon Közös Képviselet

Ha azt mondja, hogy jól megkérné az árát…

…akkor Önnek mennyit érne meg az, hogy olyan végezze ezt a munkát aki lelkiismeretesen és becsületesen  dolgozik?

…akkor Ön mennyit fizetne azért, hogy Társasházában nyugalma legyen és tudjon pihenni?

…akkor Önnek mennyit érne meg az, hogy a Közös Képviselő szakértelme megvédje Önt és Társasházát a bírságok kifizetésétől?

…akkor Ön mennyit fizetne azért, hogy ne maradjon hónapokig gáz nélkül azért mert az elavult kötések miatt a Gázművek le akarja zárni a Gázt a társasházában?

Gyanakodjon amikor valaki nagyon olcsón vállalja a Közös Képviselő feladatait, tegye fel a kérdést, hogy ezét mit nyújthat cserébe?

Gondoljon arra, hogy Ön is tisztességes bérért akar dolgozni, ezért legyen gyanús Önnek , ha valaki szinte semmi pénzt nem kér a munkájáért. Tegye fel a kérdést, hogy az ilyen majd lelkiismeretesen és szakszerűen elvégzi a Közös Képviselő feladatait és vigyáz majd a tulajdonosok pénzére? Sokszor az olcsó a drága, hiszen ha valakinek kifizetnek több hónapnyi kezelési díjat de az szinte semmit sem csinál, akkor Ön szerint megérte őt választani egy olyannal szemben aki kicsivel többet kér, de korrekt munkát végez?

Amennyiben bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot  az info@tarsashaza.hu – e-mail címen melyre munkanapokon 24 órán belül válaszolunk. Sürgős esetben hívjon bennünket telefonon,  a 06-30-439-2124-es telefonszámon vagy  kérjen árajánlatot ide kattintva.

 

Társasházi tanácsadás - Békés Otthon Közös Képviselet

Szolgáltatási díjaink tartalmazzák az Áfát.

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2015-2020

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Társasházi Közös Képviselő

      Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet
    A Békés Otthon Közös Képviselet fő szolgáltatásai: Társasházi Közös Képviselet, Társasház kezelés Budapest egész területén. Közös Képviselet és Társasházkezelés témában Tanácsadási szolgáltatásunk elérhető az ország egész területén. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha gondja van a Közös képviselőjével vagy magas a közös költsége hívjon a - 06-30-439-2124-es telefonszámon, vagy írjon az info@tarsashaza.hu e-mail címre, illetve kérjen segítséget ide kattintva.