• Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös KépviseletTársasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös KépviseletTársasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet

Társasházi Közös Képviselő és Társasház kezelő

Társasházi Közös Képviselő – Társasház kezelő – Társasházak Tanácsadója

A Békés Otthon Közös Képviselet társasházak és lakóparkok teljes körű – könyveléstől az üzemeltetésig –  Közös Képviseletét és Társasházkezelését vállalja Budapest területén. Ugyanezen tevékenységekhez kapcsolódóan tanácsadással is foglalkozunk. Az általunk nyújtott szolgáltatásokra garanciát vállalunk. 

 

Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet

Kiss Krisztina Társasházi Közös Képviselő és Társasházkezelő vagyok, Közös Képviselettel és Társasházkezeléssel foglalkozom. Tevékenységemet Budapesten végzem. Államilag elismert OKJ-s szakképesítéssel és hatósági engedéllyel rendelkezem. A hatósági engedélyem hitelességét itt ellenőrizheti le. Több mint 15 évig dolgoztam Marketing területen, ahol marketing stratégiák megalkotásával,  később pedig egy cégcsoport Beszerzési és üzemeltetési igazgatójaként 22 ügyvezető feletti döntéshozóként dolgoztam. Imádtam a szakmámat, azonban a piac beszűkülése miatt váltanom kellett. Akkor már egy ideje érdekelt hogy mit csinál egy Társasházi Közös Képviselő ezért elkezdtem foglalkozni ezzel a területtel. Ennek az volt a másik oka, hogy mert nem tetszett, amit a Társasházi Közös képviselő művelt kezelés címen a saját társasházamban. Magas volt a közös költség amit nem indokolt a Társasház állapota, ment a pazarlás.  Agilis vagyok, olyan, aki mindennek utána jár. Így tettem ebben az esetben is és ennek köszönhetően elértem, hogy a Fővárosi Vízművek elismert 4558 m ² Víz és Csatorna díj túlszámlázást, ami a Társasháznak 2,8 millió forint jóváírást jelentett. Ezt az összeget már vissza is kapta a Társasház. Ezt előttem egy Közös Képviselő sem tudta elintézni.

Mielőtt elkezdtem főállásban Társasházi Közös Képviselőként dolgozni 2 évig egy Közös Képviseletet és Társasházkezelést végző cégnél tanultam. A  cég ügyvezetőjétől elsajátítottam a szakma alapjait és főképpen azt, hogyan oldjam meg a problémás társasházak és tulajdonosaik gondjait. Ekkor derült ki számomra, hogy a Társasházi Közös Képviselő feladata nagyon sokrétű és összetett. Értenie kell a marketinghez, a pszichológiához,a gazdasági ügyekhez, főképpen itt a könyvelésre gondolok, a joghoz és rendelkeznie kell műszaki hozzáértéssel is.    A tanulási időszak után elmentem egy budapesti Társasházkezeléssel foglalkozó céghez dolgozni ahol a cég Közös Képviseleti üzletágát vezetettem, ugyanakkor beiratkoztam egy OKJ-s Társasházkezelő tanfolyamra. Sajnos a cég ügyvezetőjével eltérő erkölcsi nézeteket vallottunk ezért felmondtam és  egyéni vállalkozó lettem.

Előbb voltam tulajdonos mint Társasházi Közös Képviselő, ezért más szempontok alapján végzem a Társasházak és lakóparkok Közös Képviseletének ellátását mint a többi Társasházi Közös Képviselő.  Én nemcsak a megválasztásomkor és az éves beszámoló közgyűlés alkalmával találkozom a tulajdonosokkal, hanem hetente vagy kéthetente legalább egyszer. Személyesen végzem a Közös Képviselet ellátását és a Társasházak üzemeltetését. Azt vallom,hogy csapatban lehet a legjobban és leghatékonyabban dolgozni. Munkatársaim részfeladatokat végeznek, melyek rendkívül fontosak  és nélkülözhetetlenek, azonban a végső döntést én hozom meg, így a felelősséget is én vállalom. Csapatom tagjai – társasházkezelő, könyvelő, jogász,kertész, gondnok, takarító, szakági – víz, gáz, fűtés, villany és kaputelefon minősített szerelők – saját területükön kimagasló szakmai tudással és a minőség iránti elkötelezettségükkel kiváló szolgáltatást nyújtanak korrekt árakon. Csapatunk gondoskodik arról, hogy gyorsan és sikeresen megoldják az Ön problémáit.  Azt valljuk, hogy egy Közös képviselőnek részt kell vennie a Társasház mindennapi életében, ahhoz, hogy tudjon a Társasház gondjairól és a felmerülő problémákat hatékonyan megoldja.

Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet

Kollégáimmal mindig arra törekszünk, hogy a Közös Képviseleti feladatok elvégzése ne zavarja a társasházak lakóinak nyugalmát és kényelmét. Fő célunk, hogy otthonaikban biztonságban érezzék magukat, legyen az anyagi vagy  műszaki biztonság. Ezért is választottuk magunknak a Békés Otthon Közös Képviselet márkanevet. Ha a társasháznak megvan a megfelelő anyagi háttere, megfelel a műszaki előírásoknak, maga a társasház felújított illetve rendben tartott és zökkenőmentesen működik, akkor biztosított a lakók nyugalma. Ehhez nagyon fontos, hogy a Társasházi Közös Képviselő olyan személy legyen, aki szakmailag felkészült, agilis, jó problémamegoldó képességgel rendelkezik és a kommunikációs készsége írásban és szóban is kiváló. Egy Közös Képviselőnek 24 órában elérhetőnek kell lennie, hiszen előfordulhat, hogy az éjszaka közepén azonnali intézkedés szükséges pld. csőtörés esetén.

Ha a Békés Otthon Közös Képviselet látja el Társasháza vagy lakóparkja Közös Képviseletét, akkor minden ezzel összefüggő tevékenységet mi végzünk el. Kifejezetten preferáljuk, hogy minden problémával bennünket hívjanak. Ahhoz, hogy megfelelően ellássuk a Társasház vagy a lakópark Közös Képviseletét minden ezzel összefüggő gondról és problémáról tudnunk kell.

Hogyan is végezzük a Közös Képviselet ellátását?

 • Tulajdonosi szemlélettel ugyanakkor a vitákat elkerülve.
 • Szorgosan és hatékonyan.
 • Gondos Gazdaként a Társasház érdekeit szem előtt tartva.
 • Átvizsgáljuk a Társasház Gazdálkodását és javaslatot teszünk a költségek csökkentésére.
 • Keressük a pályázati lehetőségeket a társasház állagának megóvására.
 • Átlátható gazdálkodást folytatunk, mely könnyen nyomon követhető.
 • Tájékoztatjuk a tulajdonosokat a törvényi és jogszabályi előírásokról és annak kötelezvényeiről.
 • Folyamatosan tájékoztatjuk  a tulajdonosokat a Társasház folyamatban lévő ügyeiről.
 • Szorosan együttműködünk a Számvizsgáló Bizottsággal, ennek érdekében havonta egyszer 2 órában Számvizsgáló Bizottsági ülést tartunk, ahol átbeszéljük a következő hónapban elvégezendő tervezhető munkálatokat, illetve az SZVB tagok átellenőrizhetik a számlákat. Ekkor beszéljük át a megoldásra váró problémákat is.
 • A társasházak közüzemi számláit átutalással fizetjük, és ezt a fizetési módot preferáljuk az alvállalkozók esetében is.
 • Házipénztárat akkor vezetünk, ha a társasház tulajdonosainak jelentős része készpénzben fizeti a közös költséget és ezzel csökkenteni tudjuk a Társasház költségeit. Ekkor minden esetben bevételi pénztárbizonylatot adunk a befizetésről.
 • A könyvelést könyvelő programmal végezzük, melyet kifejezetten társasházak részére fejlesztettek ki. Minden tulajdonos saját maga egy webes felületen keresztül megtekintheti a befizetéseit és az aktuális egyenlegét.
 • Online felületünkön bármikor megnézheti a Társasház dokumentumait.
 • Műszaki csapatunk és minősített alvállalkozóink minden felmerülő hibát gyorsan és szakszerűen elhárítanak.
 • Minden elvégzett munkát ellenőrzünk, írásban munkalapon leigazolunk és egy lakóval is leigazoltatunk.
 • Folyamatosan csökkentjük a Társasház kintlévőségeit azáltal, hogy megegyezésre törekedünk a tartózókkal, azért, hogy a Társasház elkerülje a felesleges jogi díjak kifizetését. Amennyiben a megegyezés nem lehetséges, vagy az illető nem tartja be az írásbeli megállapodást, akkor megtesszük a megfelelő jogi lépéseket ahhoz, hogy a társasház tulajdonosai kifizessék közös költség tartozásukat.
 • Jogi ügyekben egy Társasházi és Ingatlan szakjogásszal dolgozunk együtt.

Ahhoz, hogy a Társasház likviditása megfelelő legyen, minden tulajdonosnak rendszeresen fizetnie kell a közös költséget. Ugyanilyen fontos, hogy a befizetett közös költségből a közös képviselő felújítási alapot képezzen, így elkerülhetőek az esetleges nagyobb összegű célbefizetések. Kevesen tudják, de a pályázatokon való indulás egyik alapfeltétele a Lakástakarék-pénztár megléte.

A Társasházi Közös Képviselő jogkörét és feladatait a Társasházi Törvény és a Polgári Törvénykönyv megfelelő rendelkezései szabályozzák.

Ha nyugodt és békés otthont szeretne, akkor válassza a Békés Otthon Közös Képviseletet a Társasházi Közös Képviselő  feladatainak ellátására.

Szolgáltatási díjainkról itt tájékozódhat. Ha konkrétan a Közös Képviselet kezelési díjairól szeretne tájékoztatást kapni, akkor kattintson ide.

Amennyiben személyre szabott árajánlatot szeretne kérni, kattintson ide.

Ajánlom figyelmébe ingyenes Társasházi Tudásanyagunkat ahol sok hasznos információval gazdagodhat többek között a Beszámoló és a Költségvetés a Társasházi Pályázatok azon belül is az Otthon Melege Programmal kapcsolatos információkat tudhat meg.

Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2015-2016

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

 • Társasházi Közös Képviselő

    Társasházi Közös Képviselő Közös Képviseletet és Társasházkezelést vállal Budapesten - Békés Otthon Közös Képviselet
  A Békés Otthon Közös Képviselet fő szolgáltatásai: Társasházi Közös Képviselet, Társasház kezelés Budapest egész területén. Közös Képviselet és Társasházkezelés témában Tanácsadási szolgáltatásunk elérhető az ország egész területén. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha gondja van a Közös képviselőjével vagy magas a közös költsége hívjon a - 06-30-439-2124-es telefonszámon, vagy írjon az info@tarsashaza.hu e-mail címre, illetve kérjen segítséget ide kattintva.